AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle konuşmaya çalışmak

Kahve falında biriyle konuşmaya çalışmak

Kahve falında biriyle konuşmaya çalışmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, başarı elde edeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle konuşmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında ingilizce konuşmaya çalışmak kudret sahibi olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında biriyle konuşmaya çalışmak huzur ve şifa bulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinin konuştuğunu görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında konuşan kırmızı gül görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bilgi ile donanacağına delalet eder.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvanlarla konuştuğunu görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir