AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, günahkâr olacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle karşılıklı oynamak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşılıklı oyun havası oynamak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle karşılıklı oynamak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, yeni bir makama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı tartışmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir