AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak

Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak

Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Kahve falında biriyle karşılıklı ağlamak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle karşılıklı oynamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iş karşılığı para almak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak büyük başarılar kazanılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıklı taş atmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işaret eder.

Kahve falında babayla karşılıklı sigara içmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Kahve falında karşılıksız çek görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına işaret eder.

Kahve falında aşkına karşılık bulmak moralinin düzeleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir