AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle el ele gezmek

Kahve falında biriyle el ele gezmek

Kahve falında biriyle el ele gezmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında biriyle el ele gezmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Kahve falında elinde silahla gezmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında biriyle el ele gezmek musibetlerle karşılaşmayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisiyle el ele gezmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında erkekle el ele gezmek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında elinde köpek gezdirmek eline para geçeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle el ele gezmek üzüleceğine, yıpranacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele gezmek huzurlu günlerin biteceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında el ele gezmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir