AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt diş çıkarmak

Kahve falında alt diş çıkarmak

Kahve falında alt diş çıkarmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, çok daha mutlu olunacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alt diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında alt diş çıkarmak yokluk içine düşeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Kahve falında çürük diş çıkarmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişten et çıkarmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dişleri çıkarmak adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun diş çıkarmasını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında dişten bir şey çıkarmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir