AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını görmek

Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını görmek

Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kar sağlayacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında bebeğin diş çıkarması görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin diş çıkarmasını görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında diş arasından et çıkarmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ön diş çıkarmak bazen umutlarını yitireceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş çıkarmaya çalışmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir