AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle uyuduğunu görmek

Kahve falında birisiyle uyuduğunu görmek

Kahve falında birisiyle uyuduğunu görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında karın içinde uyumak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına inanılır.

Kahve falında masada uyumak eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin uyuduğunu görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına işaret eder.

Kahve falında araba içinde uyumak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dükkanda uyumak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Kahve falında dua okuyup uyumak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle yan yana uyumak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında sarılarak uyumak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir