AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda konuşmak

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda konuşmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İnsanları çok kolay etkileyebileceksiniz, tesirli enerjileriniz var.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımla telefonda konuşmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle telefonda konuşmak işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayınvalideyle telefonda konuşmak işlerinin ters gideceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalet eder.

Kahve falında babasıyla telefonda konuşmak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla telefonda konuşmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir