AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlınla birlikte olmak

Kahve falında nişanlınla birlikte olmak

Kahve falında nişanlınla birlikte olmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında nişanlınla birlikte olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi en iyi şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında nişanlınla birlikte olmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazancının artacağına, işarettir.

Kahve falında eşiyle birlikte namaz kılmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başka bir kadınla birlikte olmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında kocayla birlikte olmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle birlikte ağlamak daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, birçok kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babayla birlikte ağlamak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başka biriyle birlikte olmak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir