AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle nişanlanmak

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlanmak

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlanmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Kahve falında bir tanıdığının nişanlandığını görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık nişanlanmak çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık biriyle nişanlandığını görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdıkla nişanlanmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin nişanlandığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın biriyle nişanlandığını görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birisiyle nişanlanmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığının nişanlandığını görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir