AnaSayfa / Genel / Kahve falında üvey abla görmek

Kahve falında üvey abla görmek

Kahve falında üvey abla görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üvey abla gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında üvey abla görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin üvey olduğunu görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında üvey akraba görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üvey kardeşini görmek ekmek ve dünya malı alacağına, getirisi çok olan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey babaanne görmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üvey evlat görmek anne baba dualarının alınacağına, unvan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında üvey erkek kardeş görmek çok büyük borçlar alacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üvey evlat olduğunu görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir