Kahve falında alnı yarılmak

Kahve falında alnı yarılmak lüksünün artacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında alnı yarılmak gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Kahve falında alnının yarıldığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alnı yarılmak bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayın yarıldığını görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulur.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına alamet eder.

Kahve falında göğsünün yarıldığını görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının başının yarıldığını görmek makbul olmayan işler yapacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında dudak yarılması görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hem hayatının kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizi yarıp geçmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir