AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine taş vermek

Kahve falında birisine taş vermek

Kahve falında birisine taş vermek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, endişelerinden kurtulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında birisine taş vermek gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında taş üzerinde yürümek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kil taşı görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında dikili taş görmek gamsız bir hayat süreceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında firuze taşı görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkek tarafından taşlanmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşınacağını söylemek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğün taşlarının düştüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında parlak taşlar toplamak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir