AnaSayfa / Genel / Kahve falında pullu elbise görmek

Kahve falında pullu elbise görmek

Kahve falında pullu elbise görmek işlerin çok iyiye gideceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pullu elbise gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz pullu elbise giymek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yatırımlarının kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında pullu elbise görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah pullu elbise giymek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pullu elbise giymek zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pullu elbise görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah pullu elbise görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı pullu elbise giymek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Kahve falında elbise pulu görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir