AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bir bardak su vermek

Kahve falında birisine bir bardak su vermek

Kahve falında birisine bir bardak su vermek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sıkıntıların azalacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine bir bardak su vermek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz, oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında su bardağı aldığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalettir.

Kahve falında bardak su içmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında cam bardakta su görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su içmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bi bardak su görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir