AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden kuran almak

Kahve falında birisinden kuran almak

Kahve falında birisinden kuran almak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisinden kuran almak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında ayda kuran yazısı görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sesli kuran dinlemek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı ters giymek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okumaya çalıştığını görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkte kuran görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında babayı kuran okurken görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim aramak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan kuran görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir