AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayda kuran yazısı görmek

Kahve falında ayda kuran yazısı görmek

Kahve falında ayda kuran yazısı görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, önemli bir makama terfi alacağına, güzel günlerin geleceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında ayda kuran yazısı gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Kahve falında ayda kuran yazısı görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayda arapça yazı görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayda görmek ele geçen kazancın artacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayda yürüdüğünü görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ayda oturmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayda yaşamak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında ayda yürümek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Kahve falında araba aydamak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir