AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden diş fırçası almak

Kahve falında birisinden diş fırçası almak

Kahve falında birisinden diş fırçası almak işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Kahve falında birisinden diş fırçası almak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı diş fırçası görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine diş fırçası vermek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni diş fırçası görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında diş fırçası aldığını görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerinin sarpa saracağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçası vermek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hayıflanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli diş fırçası görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında birini diş fırçalarken görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir