AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın aldığını görmek

Kahve falında birisinden altın aldığını görmek

Kahve falında birisinden altın aldığını görmek getirisi çok olan işler yapacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birisinden altın aldığını gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Kahve falında altın para aldığını görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında anneden altın aldığını görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına inanılır.

Kahve falında altın hediye aldığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye aldığını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalet eder.

Kahve falında birinden altın bilezik aldığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun altında nefes aldığını görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir