AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını görmek

Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını görmek

Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, korkularının üzerine gideceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında altın bilezik aldığını görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden altın bilezik aldığını görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında birisinden altın bilezik aldığını görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski altin bilezik takmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kaybetmek uğradığı zararların telafi edileceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir