AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya kaldırıldığını görmek

Kahve falında havaya kaldırıldığını görmek

Kahve falında havaya kaldırıldığını görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında havaya kaldırıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında havada kaldığını görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak takdir edilen kişi olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havaya kaldırılmak ayrılanların kavuşacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında biri tarafından havaya kaldırılmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında havaya kaldırıldığını görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında havada kalmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havada asılı kalmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında güneşli hava görmek büyüyeceğine, çok büyük bir acı duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir