AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü yanmış görmek

Kahve falında birinin yüzünü yanmış görmek

Kahve falında birinin yüzünü yanmış görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü yanmış gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında yüzü yanmış birini görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yanmış görmek hakkı olanlara kavuşacağına, hem yeni yerler göreceğine işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünü yanmış görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü yanmış insan görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış yüz görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü yanmış görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işarettir.

Kahve falında yanmış kilise görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yan yatmış bina görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir