AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış yüz görmek

Kahve falında yanmış yüz görmek

Kahve falında yanmış yüz görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yanmış yüz gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşabilmenize faydası dokunabilecek beklenmedik gelişmeler veya faydalı durumlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yüzü yanmış görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işarettir.

Kahve falında yüzü yanmış insan görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış yüz görmek kendisini ona adayacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işarettir.

Kahve falında yüzü yanmış birini görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü yanmış görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünü yanmış görmek hakkını savunamayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi evinin yanmasını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin yanına yatmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir