AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkış duymak

Kahve falında alkış duymak

Kahve falında alkış duymak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında alkış duymak gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz işler için üzerinizde baskı kurmak isteyen kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında alkış duymak büyük bir sorun oluşacağına, bir şeyden zarar görmeye delalet eder.

Kahve falında alkış sesi duymak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine tabir olunur.

Kahve falında alkış görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta alkışlanmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında sahnede alkışlanmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında topluluk tarafından alkışlanmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında kavga duymak fırsatların elden kaçırılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın sesini duymak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir