AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga duymak

Kahve falında kavga duymak

Kahve falında kavga duymak gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kavga duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Kahve falında kavga sesleri duymak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga duymak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kavga edildiğini duymak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, tüm keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga sesi duymak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kavga eden birilerini görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birisiyle kavga etmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavga eden yılan görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına alamet eder.

Kahve falında kavga ayırmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir