AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkış görmek

Kahve falında alkış görmek

Kahve falında alkış görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, elinin darda kalmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alkış gördüyseniz:

  • Düşünmeden tepki vermeyin.

Kahve falında alkış duymak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta alkışlanmak geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sahnede alkışlanmak manevi yönlerinin güçleneceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında topluluk tarafından alkışlanmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine inanılır.

Kahve falında alkış görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alkış sesi duymak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir