AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek

Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek

Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzük takmasını gördüyseniz:

  • Gelişmeler uzun vadeli ilişki ya da planlarınızı tekrar değerlendirmenizi gerektirebilir.

Kahve falında yüzük takma görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü takmamak ibadetlerini de aksatmayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmamak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmaya çalışmak borcunun kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmış erkek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük takmasını görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir