AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük takmamak

Kahve falında yüzük takmamak

Kahve falında yüzük takmamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük takmamak gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında yüzük takmış erkek görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük takmasını görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işlerinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük takmayı görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük takma görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, gıybet edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük takmaya çalışmak yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü takmamak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir