AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü takmamak

Kahve falında yüzüğü takmamak

Kahve falında yüzüğü takmamak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, düşmanına galip geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü takmamak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmanızda fayda var.İş hayatınızda bir değişim süreci içine girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında yüzük takmış erkek görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında birinin yüzük takmasını görmek zevki sefa içinde olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalettir.

Kahve falında yüzük takmayı unutmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulur.

Kahve falında yüzük takmaya çalışmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük takmış birini görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet eder.

Kahve falında yüzüğü takmamak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında yüzük takma görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işarettir.

Kahve falında yüzük takmasını görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir