AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine işediğini görmek

Kahve falında birinin üzerine işediğini görmek

Kahve falında birinin üzerine işediğini görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Kahve falında işediğinizi görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, borçlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, başarılarının daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine işediğini görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın işediğini görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında toprağa işediğini görmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok işediğini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir