AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski ütü görmek

Kahve falında eski ütü görmek

Kahve falında eski ütü görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ütü gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmanız önerilerinizin dikkate alınmasını sağlayabilir.

Kahve falında eski ütü görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında ütü yapıldığını görmek zahmetli bir işin altından kalkılacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütü satın almak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ütülü pantolon görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise ütülerken yakmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının evinde ütü yapmak hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ütüsüz pantolon görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalettir.

Kahve falında ütü yanığı görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir