AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünde gelinlik görmek

Kahve falında birinin üstünde gelinlik görmek

Kahve falında birinin üstünde gelinlik görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • Gerçekler tartışmaların önüne geçebilir.

Kahve falında gelinliğin üstünde kan görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünde gelinlik görmek iş kaybı yaşayacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Kahve falında yatağın üstünde gelinlik görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik üstünde kan görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının üstünde gelinlik görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde gelinlik görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde gelinlik görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik üstünde altın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir