AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın üstünde gelinlik görmek

Kahve falında yatağın üstünde gelinlik görmek

Kahve falında yatağın üstünde gelinlik görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde gelinlik gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Kahve falında yatağın üstünde gelinlik görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında yatak üstünde yılan görmek hayırlı bir hayat süreceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak üstünde oturmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak üstünde böcek görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde karınca görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında yatağın üstünde böcek görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir