Kahve falında birinin uçuruma düştüğünü görmek

Kahve falında birinin uçuruma düştüğünü görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtarılmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşerek ölmek sağlığın bozulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin uçurumdan düştüğünü görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan düşecek gibi olmak kırılan kalbin onarılacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir