AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu koymak

Kahve falında turşu koymak

Kahve falında turşu koymak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu koymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında turşu koymak aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil turşu görmek işlerinizin bozulacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında acur turşusu yemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu ve zeytin görmek dertlerinin artacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin turşusu görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında karışık turşu görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi turşu yemek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir