AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu vermek

Kahve falında turşu vermek

Kahve falında turşu vermek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına yorulur.

Kahve falında turşu vermek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında turşu suyu görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşu basmak huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulur.

Kahve falında üzüm turşusu görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil salatalık turşusu görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında turşu koymak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil turşu biber görmek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında turşuluk kelek görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet eder.

Kahve falında bozulmuş turşu görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir