AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve yaralanmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek dertlerinin şifasını bulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir