AnaSayfa / Genel / Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek edilen duaların kabul edileceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, isteklerini yerine getireceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini gördüyseniz:

  • Hafif tatsız olarak değerlendirilebilecek olaylar veya belli belirsiz hareketler belli konularda bazı düzenlemeler ya da değişiklikler yapılması gerektiğinin göstergesi olabilir.

Kahve falında trafik kaza geçirmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, başarının garantileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve ölmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında annenin trafik kazası geçirdiğini görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir