AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini görmek

Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini görmek kendi işinin sahibi olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet eder.

Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Kahve falında babasının trafik kazası geçirdiğini görmek haksızlığa uğranacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalettir.

Kahve falında babanın trafik kazası geçirdiğini görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Kahve falında trafik kazası geçirmek ve ölmek asık yüzlerin güleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin trafik kazası geçirdiğini duymak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazası geçirmiş birini görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının trafik kazası geçirdiğini görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir