AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin tirnaklarini kesmek

Kahve falında birinin tirnaklarini kesmek

Kahve falında birinin tirnaklarini kesmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ona göre davranacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin tirnaklarini kesmek gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında birinin tirnaklarini kesmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi tirnak kesmek helal lokma yiyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında tiramisu görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya işarettir.

Kahve falında tirşik görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tirbüşon görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında tirnak kesildiğini görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tirşik pancarı görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon tir görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir