AnaSayfa / Genel / Kahve falında tirnak kesildiğini görmek

Kahve falında tirnak kesildiğini görmek

Kahve falında tirnak kesildiğini görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tirnak kesildiğini gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında tirnak kesildiğini görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tirşik pancarı görmek ona mutluluk getireceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında tirşik görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tirmiziyi görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tirbüşon görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tiramisu yemek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi tirnak kesmek kalbini tekrar hayata açacağına, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tiramisu görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir