AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi tirnak kesmek

Kahve falında kendi tirnak kesmek

Kahve falında kendi tirnak kesmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet eder.

Kahve falında kendi tirnak kesmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında kendi tirnak kesmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tirnaklarini kesmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tirmiziyi görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında tirbüşon görmek kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Kahve falında tirşik görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında tiramisu görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon tir görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında tiramisu yemek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir