AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyon tir görmek

Kahve falında kamyon tir görmek

Kahve falında kamyon tir görmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sıkıntılarını atlatacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kamyon tir gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Kahve falında kamyon tir görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tirbüşon görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında tiramisu yemek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tirmiziyi görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tirşik pancarı görmek ailesini utandırmayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tirşik görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Kahve falında tirnak kesildiğini görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi tirnak kesmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, yüksek bir makamı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir