Kahve falında birinin tebessüm ettiğini görmek

Kahve falında birinin tebessüm ettiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, helal lokma yiyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, günaha gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin tebessüm ettiğini gördüyseniz:

  • Kendinizden emin olmadan harekete geçtiğiniz için pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında birinin tebessüm ettiğini görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine tebessüm etmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tebessüm görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine işaret eder.

Kahve falında tebessüm etmek hatalarını düzelteceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine tebessüm etmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tebessüm eden birini görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tebessümle gülmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kıdem atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kavga ettiğini görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir