AnaSayfa / Genel / Kahve falında tebessüm görmek

Kahve falında tebessüm görmek

Kahve falında tebessüm görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kime gideceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bahtının açık olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında tebessüm gördüyseniz:

  • Problemleri daha karmaşık şekilde ele almak yerine olduğu gibi kabul etmek çözümün bir parçası olabilir.

Kahve falında tebessüm görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine tebessüm etmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tebessüm etmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tebessümle gülmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında birine tebessüm etmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalettir.

Kahve falında tebessüm eden birini görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin tebessüm ettiğini görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir