AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin taklidini yapmak

Kahve falında birinin taklidini yapmak

Kahve falında birinin taklidini yapmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin taklidini yapmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında bayılma taklidi yapmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü taklidi yapmak işlerinde kara geçeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına delalettir.

Kahve falında hayvan taklidi yapmak çektiği yokluğun unutulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kör taklidi yapmak yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak tövbelerin amacına ulaşacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin taklidini yapmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında deli taklidi yapmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş taklidi yapmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir