AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek

Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek

Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sucuk yediğini gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet eder.

Kahve falında sucuk yediğini görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sucuk yedirmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında sucuk kesmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk yemek görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir