AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk yedirmek

Kahve falında sucuk yedirmek

Kahve falında sucuk yedirmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sucuk yedirmek gördüyseniz:

  • Sonlandırmaya ya da sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da zor durumda bırakabilir.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek gerçek mutluluğu tadacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işarettir.

Kahve falında sucuk yedirmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sucuk yediğini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında sucuk kesmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sucuk pastırma görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Kahve falında yarım sucuk görmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sucuk aldığını görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir