AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk yediğini görmek

Kahve falında sucuk yediğini görmek

Kahve falında sucuk yediğini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sorunların tarihe karışacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında sucuk yediğini gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Kahve falında sucuklu yumurta yediğini görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında sucuk yediğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında sucuk yedirmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sucuklu tost görmek zor zamanların biteceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında et sucuk yemek adını kirleteceğine, hem geleceğinin güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et ve sucuk görmek yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuklu yumurta yemek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, terfi alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir