AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi aradığını görmek

Kahve falında birinin sizi aradığını görmek

Kahve falında birinin sizi aradığını görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, üzgün ve karamsar olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sizi aradığını gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle sosyalleşmeniz tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birinin sizi aradığını görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kocanızın sizi aldattığını görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında bir adamın sizi kovaladığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizin sizi terk ettiğini görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi sevdiğini görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin size güldüğünü görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık birinin sizi öptüğünü görmek hile ile mal elde edeceğine, ticaretinin de hızlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir